Dr.Juan Uría González-Tova
93 8816500 juan.uriagt@gmail.com

vas

Vasectomia

La vasectomia és un tipus de cirurgia que permet que l’home tingui relacions sexuals sense produir un embaràs. És una forma permanent de control de la natalitat.

La vasectomia obstrueix el canal de l’esperma. La cirurgia no porta més de 30 minuts. Gairebé tots els homes tornen a casa el mateix dia. En la majoria dels casos, la recuperació porta menys d’una setmana.

La vasectomia pot revertir, però no sempre. Una vasectomia no protegeix l’home contra les malalties de transmissió sexual, com la SIDA / VIH. Els homes que han tingut una vasectomia han d’usar anticonceptius de barrera en tenir relacions sexuals per no contraure malalties venèries.

Reversió de la vasectomia

Hi ha dues intervencions per revertir la vasectomia. Quina intervenció s’utilitza depèn de l’àrea del tracte reproductiu masculí que hagi estat bloquejat durant la seva vasectomia original.
Vasovasostomia:
  • Es tornen a connectar els dos extrems del conducte deferent.
  • El conducte deferent és un tub que transporta els espermatozoides fora del testicle.
  • Vostè té dos conductes deferents, un del costat esquerre de l’escrot i un altre del costat dret. durant seva vasectomia, es van tallar dos conductes deferents per evitar que els espermatozoides es barregin amb el semen.
Vasoepididimostomía:
  • Es torna a connectar l’epidídim al conducte deferent.
  • L’epidídim és un segment en espiral dels conductes d’espermatozoides on maduren els espermatozoides.
  • Aquesta cirurgia s’utilitza quan no és possible realitzar una vasovasostomia a causa de les obstruccions generades amb la vasectomia.
En la intervenció, el seu metge decidirà quina és la cirurgia que més li convé. Ambdós tipus de reversió de vasectomia possiblement els permetin a vostè i la seva parella tenir un fill en forma natural mitjançant el coit.